Aggódtak érte

14 órája

Meglett Alexandra: Gyulán találták meg a 13 éves eltűnt lányt

Nagyon sokan megosztották a Facebookon a felhívást, melyben a 13 éves békéscsabai Alexandrát kereste a rendőrség. Most az ellenkezőjét posztolják egyre többen: előkerült az eltűnt lány. Megkérdeztük a rendőrséget, igaz-e a hír.

dr. Nagy Szilvia

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették az információt, elmondták, Alexandra hollétéről egy szolgálaton kívüli rendőr szerzett tudomást szerdán este. Azonnal értesítette a szolgálatban lévő gyulai parancsnokát, a rendőrök pedig épségben megtalálták az eltűnt lányt Gyulán. Haladéktalanul tájékoztatták a dévaványai nevelőotthont, a lány nevelőjét is.

eltűnt lány, Alexandra, rendőrség
Az eltűnt lányt október eleje óta keresték. Fotó: Illusztráció/Gettyimages

Alexandra október 1-jén tűnt el a dévaványai gyermekotthonból, azután nem adott semmilyen életjelet magáról. Állítólag azért szökött meg, hogy meglátogassa nagymamáját, de más találgatások is napvilágot láttak, például édesanyja attól rettegett, hogy bűnözők karmai közé került a lánya és fogva tartják valahol.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában