Bucsától Orosházáig

2 órája

Piás vezetésen értek hat járművezetőt Békésben, ketten baleseteztek is

Két nap alatt, szombaton és vasárnap hat járművezető ellen tettek büntetőfeljelentést a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés vármegyében.

Nyemcsok László

Forrás: shutterstock

Nagyszénás külterületén szombaton 14 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi nekiütközött egy másik autónak, majd lesodródott az útról és fának csapódott. A balesetben a jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, és a helyszíni mérés kimutatta, hogy alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült, ezért büntetőeljárás indult ellene.

Emellett a nagyszénási férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésével is gyanúsítják, mert november 29-ig az Orosházi Rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt eltiltotta a vezetéstől.

Bucsán, a Kossuth Lajos utcában szombaton 21 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfit, két órával később Szarvason, a Vajda Péter utcában pedig egy segédmotor-kerékpárost ellenőriztek a rendőrök. Mindkettőjüknél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért elvették a jogosítványukat, és feljelentették őket.

Vésztő külterületén vasárnap 1 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott útról. A mezőberényi férfi könnyebb sérülést szenvedett, és a nála is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett.

Három órával később Orosházán, az Október 6-a utcában egy autós nőnél, az Észak utcában pedig 22 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrök tőlük is elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában