Ízek és illatok

2020.05.27. 11:12

Megyei recepteket, finom borokat sorakoztat fel új rovatunk

Péntektől új rovat indul hírportálunkon, Ízek és illatok: A borokról könnyedén címmel, mely során Mokran Róbert békéscsabai sommelier bor-étel párosításokon keresztül mutat be szőlőfajtákat és bortípusokat.

N. T.

20200525 Békéscsaba Portré: Mokran Róbert bor- és pálinkaszakértő, sommelier. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A hetente frissülő cikksorozatban a borszakértő egy-egy olvasói receptet is feltüntet, melyet a Békés Megyei Hírlap gondozásában megjelent Hétköznapok és ünnepek ételei című könyvből választ ki.

Mokran Róbert vezeti be olvasóinkat a borok világába /Fotó: Imre György/

A sorozatot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék elmélyíteni borszakértelmüket, feldobnák az egyhangúvá vált vasárnapi ebédeket, vagy egy romantikus vacsorával kedveskednének párjuknak.

Mokran Róbert első alkalommal a könnyű nyári borok királyát, az Irsai Olivért mutatja be, melyhez egy egyszerűen elkészíthető, ám mégis izgalmas csirkemell receptjét is ismertetjük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában