Gyomaendrőd

2020.05.17. 16:44

Turizmus: pecsétek gyűjtésével ösztönöznek

A korábban bevezetett pecsétgyűjtő füzetével ösztönzi települése látogatására az utazni vágyókat a Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület – tájékoztatta hírportálunkat Gera Krisztián elnök. Az elmúlt hetekben ugyanis a Magyar Turisztikai Ügynökség egyedi megoldásokon alapuló, bevételt is generáló jó gyakorlatai közé is bekerült a gyűjtőfüzet.

V. E.

Az egyesület elmondása szerint külön büszkeség számukra, hogy az országszerte 109 jelentkezőből velük együtt csupán kilenc irodát választottak ki, amelyeket az Országos Tourinform Találkozón is bemutatnak majd.

A Körös Pecsétgyűjtőről kifejtette, 2017-ben készült el a Gyomaendrődre érkező turisták számára, tíz helyi szolgáltatót szerepeltetve. Hozzátette, a füzet azóta is népszerű. Olyannyira, hogy a turisztikai főszezonban még a helyi lakosok is igénybe veszik azt. Megtöltéséhez csupán el kell látogatni a benne felsorolt egységekhez, azokban jegyet váltani vagy fogyasztani. A legaktívabb gyűjtők pedig legalább hat pont után ajándékcsomagot vehetnek át a szervezőktől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában