Bemutató

2023.08.03. 06:35

Élmény volt a javából – Popey húzta a táborozók Dottóját Gyopárosfürdőn - videóval

Az orosházi tanító, Szenczi Mariann négy éve élménytáborokat szervez Pusztaföldváron. A hagyományápolás, a falusi élet mellett nagyon sok programmal meglepi a gyerekeket.

Csete Ilona

Popey mesélt a táborozó gyerekeknek, az is élmény volt!

Forrás: Facebook

A falusi élet megannyi örömével, a dolgos mindennapokkal is találkoznak azok az orosházi és földvári gyerekek, akik ebben a táborban eltöltenek néhány napot. Idén két turnusban. 

– A kézműveskedés, a traktorozás, az állatokkal való ismerkedés, a néptánc, a tanyalátogatás mellett a meleg napok a strandolásról is szólnak. Így találkoztunk idén Sinka „Popey” Zsolt rekorderrel, aki Gyopárosfürdőn edz – mesélte a táborvezető a szerdai kalandos napjukat.

Nosza, ha már élménytábor, akkor a fürdőzéssel összekapcsoltak egy kis betekintést az erősember edzésprogramjába a konditeremben.

A súlyok és az emberi erő láttán volt ám rácsodálkozás!

Ahogy arról már írtunk, Sinka „Popey” Zsolt tavaly és idén nyáron is lenyűgözte a kíváncsiskodókat fizikai teljesítményével és fogsorának kivételes erejével Orosházán. Képes elhúzni traktort, farönkökkel megrakott kamiont, buszokat, repülőket. Komoly tervei vannak a sportembernek: ősszel hármas világrekord felállítása a célja. (Az elmúlt több mint 13 évben több mint 50 rekordot állított be.)

A gyerekek mindenre kíváncsiak voltak. Fotó: Facebook

Hónapok óta kitartóan edz Orosháza-Gyopárosfürdőn a munkája mellett. Nagyon komoly rekord felállítására készül: darut húz el a Kakucs Ringen októberben. És 6 kamiont. És 12 autót. Három különböző rekord, de az is rekord, hogy egy napon történik mindez. Ezek sikeres teljesítése érdeklében intenzíven edz, s megmutatta a táborozó gyerekeknek, milyen súlyokkal teszi mindezt. Majd Dottójukat is elhúzta a már tőle megszokott technikával: a fogával.

Szenczi Mariann elárulta, augusztusban – ha sikerül támogatókat bevonnia – lesz még egy tábora a hátrányos helyzetű gyerekek számára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában