Összefoglaló

2024.04.24. 18:40

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 24.

A szerda sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 24-én.

Beol.hu
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Békéscsabán, egy táplálékkiegészítőket forgalmazó boltban is terjesztette a drogot az a 35 éves kondorosi-békéscsabai férfi, aki kedden állt a Gyulai Törvényszék elé kábítószer-kereskedelem miatt. Beismerte tettét, mint fogalmazott, szüleitől azt tanulta, hogy vállalnia kell tetteinek következményeit. A csabai dílert öt év fegyházbüntetésre ítélték, jogerősen.

Székesfehérvári győzelmével a Swietelsky-Békéscsaba kiharcolta, hogy csütörtökön este a Viharsarokban döntsenek a bronzérem sorsáról a női röplabda Extraligában. Két, az erőviszonyok tekintetében nagyon közel álló csapat, a Swietelsky-Békéscsaba és a székesfehérvári MÁV Előre Foxconn harcol a bronzéremért a női röplabda Extraligában, ahol az utolsó, ötödik párharcon dől el a harmadik legfényesebb medál sorsa.

Megerősítette Orosháza a testvértelepüléseivel az eddig is élő együttműködését. Szerdán ünnepi testületi ülést tartottak a városházán, ahol megjelent személyesen Zomba és Tusnádfürdő polgármestere, később csatlakozott hozzájuk Nagykároly városvezetője.

Négy-négy felnőtt nagyszínpadi- és gyermekdarabot, valamint két-két kamara- és stúdiószínházas előadást tervez a 2024/2025-ös évadra a Békéscsabai Jókai Színház. Seregi Zoltán direktor szerdán ismertette a színház műsortervét a Művész Kávéházban.

Megkezdődött a napokban az ötödik kút fúrása Sarkad térségében, Nyékpuszta lelőhelyen – közölte szerdán az Energiaügyi Minisztérium.

Árokba csúszott egy személyautó szerdán kora hajnalban Békéscsabán, a Körte soron.

„Szakmunkás nélkül nincs jövő. A magyar gazdaság gerincét ma a szakmunkások adják” – mondta a miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján, amit Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban rendeztek meg. Immár hagyomány, hogy a kormányfő részt vesz az eseményen.

Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.







 









 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában