Összefoglaló

2024.05.06. 19:44

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. május 6.

A hétfő sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. május 6-án.

Beol.hu
a nap legfontosabb hírei, összefoglaló, hírösszefoglaló
Hírösszefoglaló ma is egy helyen

Két és fél millió forinttal hagyta el a táskáját egy férfi Békéscsabán, néhány nappal később Mezőberényben, a Szent János utcában a rendőrökhöz odament egy nagymágocsi férfi, hogy pár perccel korábban a Csabai úton talált egy pénztárcát. A piros tárcában az iratok mellett pénz is volt, mindkét esetben fellélegezhettek a sértettek a becsületes megtalálóknak köszönhetően. A Békés vármegyei rendőrségen közölték, rengeteg dolgot elhagyunk, de többségük szerencsére előkerül.

Huszonöt percig fárasztotta a nagy halat, míg megadta magát a 15,5 kilós ponty.

Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal folytatódtak az idei érettségi vizsgák. A vármegyében 2478-an adtak számot tudásukból a magyar érettségin, közülük 46-an emelt szinten.

Állatkínzás vétsége és rongálás vétsége miatt a Battonyai Járási Ügyészség vádirata alapján 9 hónap időtartamú 2 évi próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélt a Battonyai Járásbíróság előkészítő ülésén egy 69 éves büntetlen előéletű dombegyházi férfit. Az ítélet azok után született meg, hogy a férfi légpuskával lelőtte a szomszédja pávakakasát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában