Szépségverseny

2024.05.09. 13:20

Csak pár nap maradt, hogy jelentkezz a Tündérszépekre!

A verseny javában zajlik, Te se maradj le róla! Eláruljuk azt is, hogy mi az egyik fődíj.

Beol.hu

Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Békésben, Bács-Kiskunban és Csongrád-Csanádban. Ötven napon át mutatunk be szépségeket hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

tündérszépek, jelentkezés, 2024, szépségverseny
Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát, s fotósunk kamerája elé álljon Békésben, Bács-Kiskunban és Csongrád-Csanádban
Fotó: Beol.hu

A versenyre még lehet jelentkezni egészen május 12-én 23:59 percig, tehát aki még hezitál, annak már csak pár napja maradt, hogy megmérettesse magát.

A regionális verseny végén aztán majd hárman a zsűri szavazatai alapján jutnak tovább, minden megyéből 1-1 lány az országos döntőbe jut. Egy hölgy pedig a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért. Az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek.

Nagyon fontos tudni, hogy saját portfólióval is lehet jelentkezni, akinek tehát van már magáról az elmúlt évben készült, szuperül sikerült képsorozata, az azzal is nevezhet. De természetesen kérhető ingyenes portfóliófotózás is.

A fotózások jó hangulatban zajlanak, s nem győzzük hangsúlyozni, még lehet jelentkezni! Nincs mitől tartani, egy életre szóló élményben lesz része annak, aki elindul a versenyen.

És akkor itt az ideje, hogy azt is eláruljuk, mi lesz a Tündérszépek 2024 szépségkirálynőjének egyik nyereménye. Nem más, mint egy Chery Omoda típusú autó 1 éves használatra, továbbá mobiltelefon és egy kozmetikai szépségcsomag is üti a markát a legszebbnek.

Jelentkezz MOST


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában