Gasztronómiai délután
2024.06.28. 10:57
Mandarinos sajtsaláta, tökmagvas jércemell is készült a kondorosi Fehérliliomban
A kondorosi Fehérliliom Népfőiskola adott otthont a minap egy nagyszerű hangulatú délutánnak, a Kondorosi Együtt az Egészségért Egyesület gasztronómiai napot tartott az intézményben.
Prohászka Béla gasztronómiai előadást is tartott a kondorosi Fehérliliomban
Forrás: Fehérliliom Népfőiskola/Facebook
Az eseményen Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakács közreműködésével mandarinos sajtsaláta, tökmagvas jércemell falatkák és Csernus mákos desszert készült. A mesterszakács gasztronómiai előadást is tartott, valamint hasznos tanácsokat adott a sütés-főzés témakörében a résztvevőknek.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre