Golden Days fesztivál

2024.07.12. 11:04

Bulgáriában is sikert arattak a Szeghalmi Mazsorett Együttes csoportjai

Nagy sikert arattak a Szeghalmi Mazsorett Együttes Százszorszép és Csillag csoportjai a napokban Bulgáriában, Várnában rendezett Golden Days nemzetközi tánc- és dalfesztiválon, amelyen 10 ország 19 formációja mutatkozott be – ismertette Macskinné Pór Erzsébet, a Szeghalmi Mazsorett Együttes művészeti vezetője.

Licska Balázs

Nagy sikert arattak a Szeghalmi Mazsorett Együttes Százszorszép és Csillag csoportjai a bulgáriai Várna városában. Fotó: Szeghalmi Mazsorett Együttes

A nagyszabású rendezvényen a házigazda Bulgária mellett képviseltette magát Magyarországon túl Bosznia-Hercegovina, Izrael, Moldova, Montenegró, Norvégia, Románia, Szerbia és Törökország is.

– A szervezők elégedettek voltak velünk, dicsérték az esztétikus megjelenést, a ragyogó előadásmódot, a pozitív kisugárzást, a színes repertoárt, a változatos eszközhasználatot és a látványos koreográfiákat – folytatta Macskinné Pór Erzsébet.

A művészeti vezető hozzátette, hogy ők is csodálták a produkciókat, örültek egymás sikerének, a kultúrák találkozásának, és osztoztak a közös élményekben. Bár rengeteget dolgoztak és állandóan úton voltak, volt lehetőségük és idejük városnézésre, a tengerpart felfedezésére is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában