Szövetség Békéscsabáért

2024.07.02. 13:54

Kutyafuttatótól parkolókon át vonatokig: a csabai közgyűlést értékelték

A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila, Fülöp Csaba), valamint a DK (Dancsó Tibor) kedden közös sajtótájékoztatón értékelték a csütörtöki városi közgyűlést.

Licska Balázs

Dancsó Tibor (DK) azt mondta: egy önkormányzati képviselő, aki jelöltként indult a választáson, azzal kampányolt a Kazinczy-lakótelepen, hogy ott kutyafuttatót építenek, ezt kész tényként adta elő. Ám a közgyűlés ülésén kiderült, hogy erről csak beszélgetés volt. Úgy véli: azt, amit ígérnek, be kell tartani, függetlenül attól, hogy ki lesz az önkormányzati képviselő a körzetben.

csabai közgyűlés, MSZP, DK, sajtótájékoztató, értékelés
Fülöp Csaba, Miklós Attila és Dancsó Tibor a sajtótájékoztatón. Fotó: Licska Balázs

Fülöp Csaba (Szövetség Békéscsabáért) elmondta, hogy érdemes lenne észszerű módon a parkolási övezeteket bővíteni Békéscsabán, mégpedig az adott területen élők nyugodtabb parkolása érdekében, akik jelezték, hogy erre hajlandók is pár ezer forintot áldozni. Úgy véli, a jövőben foglalkozni kell azzal, hogy hol tudnak parkolókat építeni Békéscsabán.

Miklós Attila (Szövetség Békéscsabáért) arról beszélt, hogy beállt a nyári menetrend, és eltűntek Békéscsabáról az IC-színvonalú kocsik, miközben a vasúttársaság ugyanúgy elkéri ezért az árat. Kiemelte: a békéscsabaiak is megérdemlik a megfelelő minőségű közszolgáltatást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában