Négy díjról döntöttek

2024.07.21. 09:05

Ők kapnak kitüntetést Békéscsabán

A városi közgyűlés elismeréseiről, valamint a Békéscsaba Ifjúságáért kitüntetésekről ugyancsak döntött a minap tartott ülésén a városi közgyűlés – ismertette a zárt ajtók mögött megszületett döntéseket sajtótájékoztatókon Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz-KDNP-frakció nevében Szente Béla önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

A Csányi utcai pálya létrejöttében szerepet vállaló extrémsport egyesületet is elismerik. Fotó: MW-archív

A Békéscsaba Ifjúságáért kitüntetést megkapta egyrészt

  • a Békéscsabai Extrémsport Egyesület, amelynek tagjai sokat segítettek abban, hogy egy, az ország legjobb létesítményei között számon tartott extrémsportpályát alakítsanak ki a Csányi utcai MÁV-sporttelepen, és annak üzemeltetésében ugyancsak szerepet vállalnak; másrészt pedig
  • Nagy Istvánné – vagy ahogy említették, Zsóka néni –, aki évtizedeken át dolgozott pedagógusként a Madách utcai általános iskolában, közben pedig segítette az ifjúságot különféle programok mentén. 

A városi közgyűlés elismerését érdemelte ki egyrészt

  • Seres Sándor újságíró, író, aki a város szolgálatában állva ír hasznosakat, előremutatókat Békéscsabáról; másrészt pedig
  • Bugyinszki Tamás, aki a Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesületet vezeti, és csapatával közreműködik a rendezvények biztosításában, együttműködik a rendőrséggel, a közterület-felügyelettel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában