Kaszaper

3 órája

Virág Zoltán őszi ötletekkel érkezett

A kaszaperi művelődési ház és könyvtár vezetője Virág Zoltán. A településen élők a szeptemberi falunapon, majd az idősek napi programon, s azóta is napi rendszerességgel találkoznak a közművelődési munkatárssal. A település központjában éppen egy hangulatos, őszi szelfipontot állított fel segítőivel a napokban.

Csete Ilona

Kaszaperen dolgozik, Békéssámsonban él Virág Zoltán, aki pedagógusként több évtizeden keresztül nem csak a katedrán, de más korosztályok közösségi programjainak a szervezéséből, a közösségépítésből is alaposan kivette a részét. Életének egy új szakasza kezdődött el Kaszaperen közművelődési munkatársként az eddig megszerzett jó gyakorlatokat itt kamatoztathatja.

Virág Zoltán őszi hangulatú szelfi pontot állított össze a művelődési ház elé
Virág Zoltán őszi hangulatú szelfipontot állított össze a művelődési ház elé. Fotó: BMH

Vallja magáról, hogy jó kommunikációs képességeinek és a korábbi munkája során szerzett sokoldalú tapasztalatoknak köszönhetően sok délutáni foglalkozást, szakkört, versenyt, rendezvényt szervezett. Aktív civilnek tarja magát. Eddigi pályafutása alatt is nagyon sok emberrel dolgozott, a rendezvények, a közösségi programok lebonyolítása során mindig akadtak számára olyan kihívások, amelyek sikerorientáltságot jelentettek számára.

Virág Zoltán Kaszaperen
Virág Zoltán Kaszaperen. A szerző felvétele

Kaszaperen egyre többen megállítják, elképzeléseiről faggatják, ő pedig hívja, invitálja a helyieket a könyvtárba, a művelődési házba, a közös programokra, hogy fogadják őt és elgondolásait, kezdeményezéseit olyan nyitottsággal, ahogy ő is szeretne a kaszaperiekkel közösen új színt hozni a közművelődésbe.

Korosztályoktól függetlenül, éppen azért, hogy a sokszínűség jellemezze a kis közösségeket, meghirdette a művelődési ház következő, tökös, halloween-i programját családi, baráti társaságok részvételével október 30-ra. Jó hír, másnap nincs munkanap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában