Fília Alapítvány

3 órája

Ágymatracot, mosó- és szárítógépet, tévét is vár az idősek otthona

Különféle támogatásokra számít a Fília Alapítvány Idősek Otthona – erről írt Facebook-oldalán Opauszki Zoltán tanácsnok, aki Bálint József alpolgármesterrel kereste fel a napokban a békéscsabai szeretetotthont.

Licska Balázs

Felkeresték a Fília Alapítvány Idősek Otthonát a város vezetői. Fotó: Opauszki Zoltán Facebook-oldala

Mint ismertette, arról beszélgettek Szeverényi Barbara intézményvezetővel, hogy a város tisztségviselőiként, önkormányzati képviselőiként miként tudnák segíteni az idősek otthona működését. Kiemelte: az intézmény vezetése és szakembereinek elkötelezettsége, elhivatottsága ellenére is elkél a segítség, a támogatás, hogy az otthonban lakó idősek életkörülményeit javítsák.

A Fília Alapítvány Idősek Otthona a Facebook-oldalán megosztotta, miszerint várnak korláthoz alapanyagot, 90x200 centiméteres ágymatracokat, kis hűtőszekrényeket, mosógépet és szárítógépet, kicsi tévéket digitális antennával, valamint leendő felújítási munkához építési anyagokat, de azt is örömmel veszik, ha a szakemberek a ténykedésükkel segítenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában