Egészségügy

2024.08.20. 07:36

Vállalkozóknak tartanak elsősegélynyújtó képzést Békéscsabán

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzést tart a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató Nonprofit Kft. a vármegyei vállalkozásoknak szeptember 4-én Békéscsabán.

Dinya Magdolna

A képzett elsősegélynyújtó életet menthet. Illusztráció: MW-archív

A tanfolyam nemcsak hasznos, hanem kötelező is, a hatályos jogszabályok alapján ugyanis a munkáltatóknak képzett elsősegély nyújtókat kell kijelölni és foglalkoztatni. Bármelyik cégnél előfordulhat, hogy valamelyik munkavállaló rosszul lesz vagy baleset éri. A szakszerű, hatékony elsősegélynyújtás feltétele, hogy azt képzett elsősegélynyújtó adja, így a mentők megérkezéséig, az első orvosi ellátásig akár életet menthet a begyakorlott mozdulatsorokkal. A képzésen egyebek mellett az eszméletlen beteg ellátásáról, az újraélesztés alapjairól, a félautomata defibrillátor használatáról, a vérzéscsillapításról, mérgezésekről, a légút biztosításáról is szó lesz. Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában