Gólyatábor

2024.08.28. 16:30

Elfoglalták a táncsicsos gólyák gyopárosi, erdei táborukat – galériával, videóval

Ismerkedni, összekovácsolódni igazi gimis közösséggé és remekül szórakozni – ezt várják a fiatalok, akiknek ezt nyújtja Orosházán, a Táncsics gimnázium elsőseinek a szerdán kezdődött gólyatábor. A város utcáin nagy csomagokkal érkező diákoktól volt hangos reggel a középiskola környéke, majd izgatottan várták a gólyatábor megnyitóját. Kíváncsiak voltunk mi is, mi mindenre készülnek idén a szervezők.

Csete Ilona

Négy elsős osztály osztályfőnökei mutatkoztak be a gólyatábor megnyitóján a fiatalok előtt, akik már színes pólókba öltözve érzékeltették, hova, melyik osztály közösségéhez tartoznak.

gólyatábor, Táncsics
A Táncsics gólyatáborába érkeztek első diákok szerda reggel. A szerző felvétele

A táborról megtudtuk, idén a FÖLD-VÍZ-LEVEGŐ-TŰZ tematikára épül. A szervezők nevében Bús Natália elmondta, a várakozó diákok a megnyitó után a gimnáziumi osztályukban közösségépítő játékokat játszottak az osztályfőnökök irányításával, elkészítették zászlóikat. A gyopárosi tábor elfoglalására készülve ki Dottó vonattal, ki kerékpáron indult el ebéd után, hogy letáborozhasson napokra a sok kalandot ígérő gólyatábor helyszínén.

Csütörtökön akadályverseny lesz a gólyatáborban

Csütörtökön az akadályverseny kínál majd izgalmakat a fiataloknak sok állomással, tréfás feladatokkal, és a tábortól a gimnáziumig vezeti a fiatalokat. A nap végén felavatják a kilencedikeseket és az 5/8 osztály tagjait. Este, a táborban pedig táncos jelenetekkel szórakoztatják egymást a gólyák. A táborzáró napon, pénteken pedig az ügyességi vetélkedő után eredményhirdetést tartanak és táborbontással ér véget a táncsicsos gólyatábor.

Dottón és bringákon indultak elfoglalni a táborhelyüket. A szerző felvétele

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában