Kisiklott vonat

2024.08.26. 06:20

Megbénult a Keleti: Szolnokig járnak a csabai IC-k

A vasárnap este a fővárosnál kisiklott Intercity vonat miatt a Keleti pályaudvaron teljesen leállt a közlekedés. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a békéscsabai IC-k Szolnokig közlekednek és onnan indulnak vissza.

Beol.hu

A MÁV közleménye szerint továbbra is tart a műszaki mentés a Keleti pályaudvarnál vasárnap este történt baleset helyszínén. A szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a vonatforgalom. 

kisiklott, vonat, Interciy, menetrend, keleti
A vasárnap este kisiklott Intercity miatt alakultak ki jelentős fennakadások Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

A Keleti pályaudvar – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat, az érintett vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak. 

Jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a békéscsabai IC-k Szolnokig közlekednek és onnan indulnak vissza. Budapest és Szolnok között javasolják a ceglédi vonalon, a Nyugati pályaudvar és Szolnok közötti vonatokkal való utazást (Tokaj IC, Nyírség IC, Cívis InterRégió), melyek ezen a szakaszon helyjegy váltása nélkül igénybevehetők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában