Pörköltfőzők, koncertek

2024.08.20. 09:09

Fesztiváloztak, főztek, jó bulit csaptak a Kovácsházi napokon - galériával

Megtelt a tér: a Kovácsházi napok záró eseményeire, fellépőinek a műsorára, koncertjeire nagyon sokan kíváncsiak voltak, a Kalocsa Róza Művelődési Központ mögötti tér megtelt szombaton este. De odáig még rengeteg programot kínáltak a szervezők.

Csete Ilona

Igazán kitettek magukért azok a szervezők, önkéntes segítők, civilek, a programjaikat kínálók, akik úgy döntöttek, az idei Kovácsházi napokon megmutatják magukat, tudásukat, felvonultatják értékeiket, s mindazt, ami a nagyobb nyilvánosság számára is élvezetes kikapcsolódást jelenthet napokon át. Így lett a városi ünnepséget követően kiállítás, egészségnap, mozgások délutánja, szombaton pedig 16 főzőcsapat bizonyította, a bográcsok virtuózai ők, ha a sertéshúsból pörköltet kell és lehet főzniük. Idén győztes lett Kuszi csapata, 2. lett a Kalapos csapat, 3. Gajdácsék csapata. Különdíjat a polgármesterei hivatal főzői kaptak.

pörköltfőzök
Kovácsházi napokon lépett fel az Apostol együttes is. Beküldött fotó

Régen volt már ilyen – ezt hallottuk a helyszínen, amikor motorjának a nyergébe pattant Bátor Zoltán, aki az akrobatikus motorozás „virtuóza”.

A helyiek méltán büszkék Duma Színházukra, felléptek a tehetséges fiatalok zenés produkciójukkal, majd a Dombegyházról érkezett Fire Drake koncerten tapsolt a közönség. Jolly örömmel fotózkodott a tömeg láttán Mezőkovácsházán, majd érkezett Janicsák Veca és az Apostol együttes felejthetetlen slágereit már a közönség együtt énekelte.

Ahogy a szervezők közösségi oldalukon fogalmaztak: Köszönjük annak a közel kétezer embernek aki tegnap velünk szórakozott!

Itt a bizonyíték, jó buli volt!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában