Összefoglaló

2 órája

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. szeptember 29.

A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. szeptember 29-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Ötéves kisfiú és édesanyja szenvedett súlyos balesetet pénteken Alsónémediben. Egy másik autó tarolta le a kocsijukat, amikor éppen kikanyarodtak a főútra. A kisfiút újra kellett éleszteni.

Újabb hírek érkeztek Kempf Zozo állapotáról.. Fél szemére nem lát, de hamarosan hazatér.

Pénzmosás bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség, és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 21 éves büntetlen előéletű békéscsabai nővel szemben, aki a cége számlájára érkező, bűncselekményből származó pénz közvetítésében vett részt.

Filmbéli jelenet játszódott le szombatról vasárnapra virradó éjjel Medgyesegyházán. Egy feltehetően ittas sofőr a Kossuth téren nem tudta bevenni a kanyart, így egyenesen ment tovább, és egy üzlet kirakatában kötött ki.

Vitályos Eszter: hazánk élen fog járni az árvízi károk helyreállításában. A magyarok mindent meg tudnak oldani, Magyarország az élen fog járni az árvíz utáni károk mielőbbi helyreállításában – mondta a kormányszóvivő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A fáklyás felvonulással megkezdődött vasárnap, a mondhatni nulladik napon a 32. Csabai Garabonciás Napok. Magyarország legnagyobb, csütörtökig tartó középiskolás rendezvényén hét jelölt és csapata száll ringbe a diákpolgármesteri címért.

Ásós Géza, az ország első cigány étterme, a békési Kira vendéglő vezetője a rá jellemző kegyetlenül őszinte módon beszélt a túlárazott fesztiválokról egy szegedi sajtóeseményen – írja a delmagyar.hu. Ásós Géza a portál videójában mondta el a véleményét.

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram. Az igénylésre, amelyhez csupán regisztrálni szükséges, az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon van lehetőség – közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.

Ötödik alkalommal szervezték meg a Sárgarigók Vonulása elnevezésű járőrversenyt Békésben, a Magyar Honvédség Dombay Miksa 4. Területvédelmi Ezred vitéz Fekete Imre 101. Területvédelmi Zászlóalj szervezésében. A nemzetközi járőrbajnokság, a Sárgarigók Vonulása Békéscsabán, az AB-Expo, Póstelek és a repülőtér területén zajlott. A verseny zárórendezvényét vasárnap délelőtt tartották meg a Szent István téren.

Az automatikus sandbox-szolgáltatásokat nem szabad „víruskeresőként” kezelni a minták rosszindulatúságának megállapítására. Nem ez a rendeltetésük, és rosszul teljesítenek ebben a szerepkörben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában