Csabai diákfieszte

3 órája

Vasárnap a fáklyás felvonulással indul a Gara

A fáklyás felvonulással kezdődik vasárnap este Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye, a 32. Csabai Garabonciás Napok.

Licska Balázs

A Visit Békéscsaba Facebook-oldalán azt írták, hogy a többnapos diákfiesztán évről évre fiatalok ezrei vesznek részt. A rendezvény keretein belül szervezett programok városszerte zajlanak, a legfontosabb része pedig a diákpolgármester-választás. A középiskolások öt napon át igazi kampányhangulatot varázsolnak Békéscsabára.

Garabonciás napok, fáklyás felvonulás
A hagyományos fáklyás felvonulással vasárnap kezdődik a 32. Csabai Garabonciás Napok
Fotó: Bencsik Ádám-archív

Bemutatkozik a hét diákpolgármester-jelölt

A 32. Csabai Garabonciás Napok tehát vasárnap rajtol, 19.30 órakor indul a fáklyás felvonulás a Korzó térről az Andrássy úton át a Szent István térig. 20.10-kor lesz a megnyitó, majd bemutatkoznak a diákpolgármester-jelöltek, amelyet Danny Better fellépése követ.

Ezúttal heten szállnak ringbe a diákpolgármesteri címért. Biró Bendegúz (Gészi), Fábián Áron (Belvár), Gábor Tibor Dominik (BEG), Gellért Milán (Közgé), Lukoviczki Máté (Zwack), Petrovszki Gergő (Trefort), Pojendán Áron (Andrássy).

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában