Születésnap

2024.09.16. 16:59

Magyarbánhegyes vasutasa, Asztalos Ferenc 90 éves

Boldog születésnapot Asztalos Feri bácsi! A magyarbánhegyesi nyugdíjas vasutas ma, szeptember 16-án ünnepli 90. születésnapját. A képviselő-testület nevében Sódarné Varga Gyöngyi polgármester köszöntötte fel az ünnepeltet.

Csete Ilona

Asztalos Ferenc 1934. szeptember 16-án született Kunágotán, ám a sokgyermekes család Magyarbánhegyesre költözött. A családnak 10 gyermeke született, Feri bácsi 19 éves volt, amikor a családfenntartót, édesapját elveszítették. Ő volt a második legidősebb fiú, kivette a részét édesanyja mellett a család támogatásából.

90 éves, Asztalos Ferenc, születésnap
A magyarbánhegyesi Asztalos Ferenc ma ünnepli 90. születésnapját. Fotó: Facebook

1961. július elsején megnősült, egy gyermekük született, Ferenc. Feri bácsi a település köztiszteletnek örvendő polgára. Vasutas volt, élete volt a vasút, ahol megbecsülték és elismerték a munkáját. Az ott ledolgozott több mint 30 év után vonult nyugdíjba. Párjával, Julis nénivel szűk családi körben ünneplik e szép kerek születésnapot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában