Összefoglaló

1 órája

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. szeptember 21.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. szeptember 21-én.

Beol.hu
visszatekintő, hírösszefoglaló, összefoglaló
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Az egészséges életmód, a támogatás és a közös sportolás örömének jegyében rendezte meg szombaton a Linamar Hungary Zrt. a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára a 8. jótékonysági futóversenyét.

Több helyen arccsonttörést szenvedett a gyulai Kempf Zoltán, a magyar BMX freestyle egyik legnagyobb alakja a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon.

Az egészséges életmód jegyében, Egészségedre címmel tartottak szombaton közösségi és családi napot Békéscsabán, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) békéscsabai képviseletén. Kihirdették az MCC által meghirdetett, Egészségedre címet viselő, gyermekeknek szóló rajzpályázat eredményeit is.

Ismét festékillat lengte be Nagybánhegyesen azt a közösségi teret, ahol az immár hagyományos festőtábor résztvevői egy héten át alkottak. Idén is érkeztek festők a dél-békési településre a jó társaság és az inspiráció kedvéért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában