Fáy utcai óvoda

2 órája

Hiánypótló beruházás zajlik Szeghalmon

Hiánypótló beruházás zajlik Szeghalmon, a Fáy utcai óvodánál, ahol tornaszobát alakítanak ki – hangsúlyozta Macsári József polgármester, aki a közelmúltban Elek Ágnes műszaki irodavezetővel vette szemügyre a helyszínen a munkálatokat.

Licska Balázs

Egy 60 négyzetméteres tornaszobával, illetve a szükséges kiszolgáló helyiségekkel, például szertárral bővítik a négy csoportszobás Fáy utcai óvodát Szeghalmon, illetve akadálymentes mosdót is kialakítanak – ismertették. Az épülő szárny egy nyaktaggal kapcsolódik a meglévő épülethez.

Fáy utcai óvoda, beruházás, Szeghalom
Macsári József polgármester és Elek Ágnes műszaki irodavezető a Fáy utcai óvodánál. Fotó: Licska Balázs

A Fáy utcában hiánypótló beruházásról van szó, hiszen itt, ellentétben a többi óvodában, eddig nem volt tornaszoba. A projekt keretében némi belső korszerűsítés is folyik az intézményben; illetve a tornaszobához, a benne folyó szakmai munkához eszközöket szintén vásárolnak.  
Macsári József polgármester és Elek Ágnes műszaki irodavezető hozzátették: a fejlesztésre – amely a tervek szerint év végére befejeződik – 63 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat a TOP Plusz keretében. 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában