Grémium

5 órája

Megtartotta alakuló ülését a dobozi képviselő-testület

Megtartotta alakuló ülését a dobozi képviselő-testület a napokban a helyi gondozási központban. A grémium az alakuló ülésen döntött a bizottságok összetételéről, illetve ismét alpolgármesternek választotta Aratóné Vágner Margitot.

Papp Gábor

Az alakuló ülésen a képviselők, illetve a polgármester letette esküjét. Mint azt Köves Mihály polgármester a Facebook-oldalán kiemelte, a testület munkáját továbbra is két bizottság segíti.

alakuló ülés, képviselő testület, Doboz
Megalakult a dobozi képviselő-testület

Alakuló ülés: alpolgármestert és bizottságokat választottak

A szociális-és gyermekügyek bizottsága, amelynek elnöke Szabó László. A pénzügyi-és ügyrendi bizottság elnöke Óréné Szabó Erzsébet. A grémium ismét alpolgármesternek választotta Aratóné Vágner Margitot, a mezőgazdasági ügyekért felelős tanácsnok ismét Szabó László lett.

A polgármester a közös munkában hisz

Köves Mihály megköszönte a csapat minden tagjának, hogy vállalták a közös munkát, együtt ismét nekivágtak, sokat dolgoztak és nyertek.

– Ilyen nem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy a testület minden tagját újraválasztották volna. Olyan sem, hogy egy polgármester-jelölt legyen. Magabiztosan mondhatjuk, ez történelmi győzelem – hangsúlyozta a polgármester. – Mi közös munkát hirdettünk, melyet alázattal szeretnénk és tudunk tovább végezni. Minden alapunk megvan hozzá, hiszen 5 évet már együtt dolgoztunk és komoly eredményeket értünk el. Meghirdettük a programunkat, személyesen kerestük fel a választókat, beszélgettünk velük, meghallgattuk a véleményüket. A képviselői tevékenység nagyon komoly munka, felelősség, együttműködés, közös gondolkodás kell hozzá. Szeretnék köszönetet mondani a választóknak, hogy bizalmat szavaztak nekünk. Megköszönöm a családtagjainknak, hogy támogatnak bennünket, türelmesek, megértőek velünk. Köszönöm a munkatársainknak, akik mellettünk állnak. Köszönöm a támogatók bíztatását. Köszönöm mindenkinek, aki fontosnak tartotta és tartja, hogy mi vezessük a települést. Én a közös munkában hiszek, és abban, hogy a sok, becsületesen végzett munka mindig meghozza az eredményt. Ezért választottam magam köré olyan embereket, akik megállják a helyüket a munkában és a magánéletben egyaránt. Bizonyítottak az eddigiek során, tudnak, tudunk közösen dolgozni, együttműködni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában