Program

3 órája

Regán Lili is fellépett a békési diáknapon

Diáknapot rendeztek a közelmúltban Békésen a helyi önkormányzat és a diákparlament együttműködése, partnersége eredményeként.

Papp Gábor

Az egynapos rendezvénysorozat részeként megvalósuló programok a város oktatási rendszerének minden szintjét érintették – emelte ki a kezdeményezéssel kapcsolatban Kálmán Tibor, Békés polgármestere a Facebook-oldalán. Mint kifejtette, délelőtt a legkisebbeket látták vendégül egy színházi előadás erejéig.

diáksportnap, Békés, együttműködés
A diáknapon számos program várta a fiatalokat. 
Forrás: Gazsó János

Ezt követően délután 2 órától volt elérhető az a kiállítás és bemutatkozó program, ahol a város iskolái mutathatták meg mindennapjaik legszebb pillanatait, erősségeiket. Végül délutántól estig D Session és Regán Lili gondoskodott a jó hangulatról egy igazi fergeteges party keretében a sportcsarnokban.

Kálmán Tibor nagyon fontosnak nevezte a résztvevők és a fellépők munkáját, aminek köszönhetően az idei diáknap egy valóban emlékezetes, sokakat megmozgató programmá nőhetett.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában