Sikerek

1 órája

Remekeltek a Békés vármegyei rendőrök az országos bajnokságon – videóval

Országos Rendőrségi Cross Challenge bajnokságot rendezett a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr főkapitányság és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület kedden Debrecenben. A megmérettetésen, a Cross Challenge bajnokságon remekül szerepeltek a Békés vármegyei rendőrök.

Papp Gábor

A debreceni cross challenge bajnokságon számos versenyző vett részt az országból és nyolc csapat mérte össze erejét, vármegyénk rendőrei pedig kiválóan szerepeltek, remek eredményeket értek el. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatát négyen képviselték, akik csapatban és egyéni küzdelmekben rajthoz álltak.

cross challenge, rendőrség
A Békés vármegyei rendőrség csapata remekelt a cross challenge megmérettetésen. 

Cross Challenge: remekeltek a békésiek

A Békés vármegyei résztvevők, Körömi Ferenc, Saitz Dániel, Bozó Szabolcs és Gyebnár Éva csapatban a harmadik helyet szerezték meg. Bozó Szabolcs rendőr őrnagy saját kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Gyebnár Éva rendőr főhadnagy egyéni kategóriában harmadik helyen zárta a versenyt. Saitz Dániel rendőr törzsőrmester 4. helyezést ért el, éppen lecsúszva a dobogó harmadik fokáról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában