KHESZ

4 órája

Csónakos pergetőverseny: balin, kősüllő és sügér került horogra

A közelmúltban lezajlott a Körös-vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) által szervezett megyei csónakos pergetőverseny harmadik fordulója, amelyet az eredeti versenyszabályok „vis major” megváltoztatásával bonyolították le. A csónakos pergetőversenyen a balin és a kősüllő volt a főszereplő – írta Facebook-oldalán a KHESZ.

Papp Gábor

A csónakos pergetőverseny eredetileg a Kettős-Körös mezőberényi hídja és a sebes-körösi összefolyás között kijelölt pálya egy jelentős része a csatornákból bemosódó növényzet miatt alkalmatlanná vált a horgászatra, ezért a Kettős-Körösön lévő S-kanyartól lefelé, a Hármas-Körös félhami-holtági alsó befolyója közti folyószakaszon rendezték meg a versenyt –írta a KHESZ. 

csónakos pergetőverseny
Jó hangulatban, remek fogásokkal zárult a csónakos pergetőverseny. Fotó: KHESZ

A reggeli aggodalom után végül nagyon jó hangulatban, komoly fogásokkal zárult a forduló. A fogásokban a balin és a kősüllő volt a főszereplő, de horogra akadt jó néhány sügér is.

A csónakos pergetőverseny eredményei:

1. Árral szemben (Rápolti Roland, Berzétei Lajos) – 1208 pont

2. Fishing Arena (Havai Zsolt, Csernik Attila) – 1087 pont

3. Fishkey (Nagy István, Kelemen Péter) – 949 pont

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában