Kerek évforduló

3 órája

Hatvanéves osztálytalálkozót szerveztek az egykori eleki iskolások

60 éves osztálytalálkozót szerveztek a korábbi eleki általános iskolások az 1964-ben elballagott évfolyam számára. Az eseményen Szelezsán György, Elek polgármestere is részt vett.

Vincze Attila

60 éves osztálytalálkozót szerveztek a korábbi eleki általános iskolások az 1964-ben elballagott évfolyam számára. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

A városvezető Facebook-oldalán számolt be a jubileumi osztálytalálkozóról. Szelezsán György kiemelte, megható és egyben felemelő volt látni, hogy az egykori osztálytársak évről évre összegyűlnek, annak ellenére, hogy sajnos az évek múlásával egyre kevesebben vannak közöttük. Mint írta, rövid időre ő is részese lehetett ennek a csodálatos közösségnek, és igazán megható élmény volt számára megtapasztalni a régi barátságok erejét, valamint a közösen ápolt emlékeket. Bejegyzésében végül megköszönte, hogy részt vehetett ezen a különleges eseményen, és azt kívánta a résztvevőknek, hogy még sokáig folytathassák hagyományukat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában