Sajtótájékoztató

2 órája

Hajrá Békéscsaba: a csabaiak szolgálatában állnak továbbra is

A jövőben is a csabaiak szolgálatában állnak, ami azt jelenti, hogy igyekeznek javítani az életkörülményeket, valamint bővíteni az elindított programokat – jelentették be a Hajrá Békéscsaba-frakció tagjai a békéscsabai városi közgyűlés alakuló ülését követően, a szerdán a főtéren tartott sajtótájékoztatón. Kiemelték: a legnagyobb, héttagú frakcióval a Hajrá Békéscsaba rendelkezik a grémiumban.

Licska Balázs

A Hajrá Békéscsaba-frakció vezetője, dr. Juhász István tanácsnok azt mondta, bővítenék a Csaba Baba-programot, a Békéscsaba hazavár! program keretében nemcsak vissza-, hanem ide is csábítanák a diplomás fiatalokat, fenntartanák a háziorvosokat támogató rendszert, erősítenék Békéscsaba gazdaságát, támogatnák a civil szervezeteket.

Hajrá Békéscsaba, sajtótájékoztató, közgyűlés
Kiszely András, Varga Tamás, dr. Juhász István és Ádám Pál a Hajrá Békéscsaba-frakció sajtótájékoztatóján. Fotó: Licska Balázs

Varga Tamás alpolgármester hangsúlyozta: elkötelezettek az ifjúság, az utánpótlássport és a kultúra támogatása iránt. Kiszely András arról beszélt, hogy figyelnek az idősekre is, hogy tevékenyen tölthessék megérdemelt nyugdíjas éveiket. Ádám Pál tanácsnok hozzátette, ügyelnek arra, hogy rendben legyenek az utak, járdák, zöldterületek; nagyszabású fásítás is várható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában