Kivilágítva

2 órája

Láthatóan jót bringáztak háromszázan, este, Mezőkovácsházán

Város a csillagok alatt elnevezéssel egy jó kezdeményezést (megvilágosodás napja) folytatnak a mezőkovácsháziak évente egy meghirdetett bringatúrával. Péntek este is sok pici fény jelezte, merre tartanak.

Csete Ilona

A piactéren gyülekeztek a mezőkovácsháziak, hogy a Kalocsa Róza Művelődési Központ felhívására részeseivé váljanak egy remek esti programnak. Két keréken, kivilágítva indultak esti túrázásra.

Város a csillagok alatt - kerékpártúra a láthatóság jegyében néven szervezték meg az idei közösségi eseményüket. A közel 300 résztvevő kerékpáros a regisztrációt követően elindult a rendőrök és a polgárőrök által biztosított, körülbelül 8 kilométeres távra az őszi estén. Visszaérkezésüket követően a Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ jóvoltából friss kenyérlángos és forró tea várta a tekerőket, majd egy kis izgalom is következett – számoltak be közösségi oldalukon.

láthatóság, bringázás, Mezőkovácsháza
Őszi estén közösen eltekertek a piactérről. Fotó: Facebook

A regisztrációkor kapott szelvényeket nyereményre lehetett váltani: az ajándékokat a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, a Mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda és  a Kalocsa Róza Művelődési Központ ajánlotta fel.

 

Kerékpártúra a láthatóság jegyében, így hirdették. Fotó: Facebook

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában