Agóra

3 órája

Látványfőzést tartott Frankó Attila a békéscsabai piacon

Óriási érdeklődés mellett tartott kóstóltatásal egybekötött látványfőzést Frankó Attila szombaton a békéscsabai piacon. A Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnöke ezúttal fűszeres csirkemellet és brindzás haluskát készített az érdeklődőknek a látványfőzés keretében.

Papp Gábor

– Nagyon köszönöm Szarvas Péternek, Békéscsaba polgármesterének, hogy felkért a program, a látványfőzés megszervezésére, amelynek legfőbb célja az volt, hogy népszerűsítsük a békéscsabai piacot és az ott megvásárolható termékeket. Ennek megfelelően az ételek az agórán kapható kiváló alapanyagokból készültek – mondta el kérdésünkre Frankó Attila.

Frankó Attila, látványfőzés
Frankó Attila remek ételeket készített a szombati látványfőzésen

Látványfőzés, az ország távolabbi részeiről is jöttek

A finomságok nagy sikert arattak, szinte folyamatosan hosszú sor állt, hogy megkóstolhassák az ételeket.

– Valóban nagyon kedvezőek a visszajelzések. Kifejezetten érdekes, hogy nem csak Békéscsabáról és Békés vármegyéből, de az ország távolabbi tájairól, például Makóról vagy Budapestről is voltak vendégek, illetve romániai területekről érkezők ugyancsak felkeresték a standunkat – árulta el Frankó Attila, akinek többször diktálnia is kellett, hiszen jó néhányan elkérték a receptet tőle. 

A zene sem hiányzott

A program alatt Kabai Gábor zenélt, illetve Dj. Nanu keverte a zenéket természetesen olyan módon, hogy az ne zavarja sem a vásárlókat, sem az eladókat. Frankó Attila elmondta, a szombati egy sorozat negyedik állomása volt, és bízik benne, hogy a későbbiekben lehet, illetve lesz folytatása a látványfőzésnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában