Csiffáry Zsuzsanna

2 órája

Karakterek és Struktúrák: új kiállítás Jaminában

A Jaminai Közösségi Házban nyílt meg pénteken délután Csiffáry Zsuzsanna első önálló kiállítása. Megnyitóbeszédet Herczeg Tamás országgyűlési képviselő mondott.

Beol.hu

„Mindig csodáltam azokat az embereket, akik képesek a képzőművészet eszközeivel is kifejezni a gondolataikat, világlátásukat, érzelmeiket. Az ilyen személyek közé tartozik Csiffáry Zsuzsanna, akinek a Karakterek és Struktúrák című, első önálló kiállításán köszöntöttem a megjelenteket és az alkotót” – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás. Mint az országgyűlési képviselő fogalmazott, Zsuzsi rendkívül széles technikai repertoárral rendelkezik, a pontfestéstől a kerámiakép készítésig. Ahogy az alkotás módja, úgy a mondanivaló is sokrétű, de talán az mégis közös, hogy rengeteg művén láthatók arcok, amelyek más más karakterként nyilvánulnak meg.

Csiffáry Zsuzsanna, kiállítás, Jamina
Herczeg Tamás nyitotta meg Csiffáry Zsuzsanna kiálítását. Az alkotások október 18-ig láthatók a Jaminai Közösségi Házban.
Forrás: Herczeg Tamás Facebook oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!