Birkózás

2022.02.09. 08:19

Megyei érmek a válogatóról

A Budapesti Honvéd Birkózó Szakosztálya a fővárosban, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) rendezte meg az év első U17-es korosztály számára kiírt első válogatóversenyét.

V. L.

Illusztráció: Shutterstock

A viadalon 165 fiatal lépett szőnyegre, köztük a Békés megyei fiatalok, akik több érmet nyertek. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub fiatalja Somogyvári Milán, és a szarvasi Tóth Patrik az első helyen végzett. A lányoknál az Orosházi Spartacus Birkózó Klub a pontversenyben a harmadik helyen zárt.  

A Békés megyeiek eredményei

Lányok. 57 kg: 4. Szabó Zsóka (Orosházi Spartacus Birkózó Klub-KIMBA). 61 kg: 2. Páli Mirella (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). +73 kg: 2. Balázs Renáta (Orosházi Spartacus Birkózó Klub-KIMBA). 

Fiúk. Szabadfogás. 45 kg: 1. Somogyvári Milán (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 65 kg.: 3. Neumann Péter (Szarvasi Birkózó Egyesület). 71 kg: 1. Tóth Patrik (Szarvasi Birkózó Egyesület). 80 kg: 4. Gábor Zalán (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 92 kg: 3. Szpisjak Bence (Szarvasi Birkózó Egyesület). 110 kg: 5. Bakos Ferenc (Orosházi Birkózó Egyesület). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában