Labdarúgás

2023.10.25. 11:26

Szurkolói magatartása miatt fizet a Bánhegyes

Nem volt hosszú a hétvégi bajnoki mérkőzéseken kiállított játékosok névsora, így azután az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottságának (FEB) is az átlagosnál kevesebb ügyet kellett tárgyalnia keddi ülésén.

Bakulya Mihály

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A piros lapos játékosok esetében három meccsre szól a leghosszabb eltiltás, a szabadkígyósi ifiknek pedig a legközelebbi hazai találkozójukat kell zárt kapuk mögött lejátszaniuk. Színes lapok halmozása miatt két klubot sújtottak pénzbüntetéssel, a Magyarbánhegyesnek viszont a szurkolói magatartása miatt kell fizetniük.

A kiállított felnőtt játékosok esetében Erdei István (Sarkad) 3, Berta Zsolt (Gyomaendrőd) 2, Lós István (Békésszentandrás), Turcsek Szilveszter (Békéscsabai MÁV), Burai Sándor (Újkígyós) 1-1 bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

A utánpótláskorú fiataloknál Pál Bence Sándor (Sárréti Gyöngyhalász U16) 4, Kasza Sándor (Szeghalom U19) 3, Farkas Ferenc (Szabadkígyós U19) 2, Nyúl Zoltán Bence (Doboz), Nadicsán Lajos (Medgyesegyháza U19) 1-1 bajnoki mérkőzésen nem lehet ott a csapatában.

A FEB ezen felül a Magyarbánhegyesi FC sportszervezetére 20 000 forint pénzbüntetést szabott ki a szurkolóinak sportszerűtlen megnyilvánulása miatt. A Szabadkígyósi SZSC U19-es csapata soron következő hazai bajnoki mérkőzését nézők nélkül, zárt sportlétesítményben kénytelen megtartani. Színes lapok miatt a Mezőmegyer SE 12 500, a Sarkadi KLE 12 000 forint pénzbüntetést kapott.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában