Kézilabda

2024.08.27. 09:41

A második félidő már jól nézett ki

Az NB I. B-s békési férfi kézilabdacsapat az NB II.-ben érdekelt Orosháza ellen játszott hazai felkészülési mérkőzést. Mindkét gárda számára másért volt hasznos a kétszer harminc perc.

Bakulya Mihály

Varsandán Áron jól kamatoztatta rutinját. Archív fotó: Jenei Péter

Fotó: Janos Gazso

PV-CENTRAL Békési FKC–CSIKO SE Orosháza 38–23 (21–14)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Békés.
Békés: Takács, Markóczy M. (kapusok), Novák Zs. 5, Szabó Á. 5, Balogh B. 3, Kovács Sz. 2, Breuer 5, Dobos 4, Haszilló 4, Varsandán 1, Árpási, Sütő 1, Novák E. 2, Kepess 6. Edző: Cifra Tibor. Az Orosháza legjobb góldobója: Pásztor 4.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 4/3.

Szorosan indult a találkozó, a játékrész felénél egy 6-0-ás etappal tudott jelentős előnyre szert tenni a hazai együttes, amit a félidő végéig meg is tudott tartani. A második játékrészben sokkal jobban összeállt a házigazdák védekezése, ennek is köszönhető, a sokkal kevesebb kapott gól.
Cifra Tibor: – Hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Egész jó sebességgel játszottunk a mérkőzés folyamán ugyanakkor az első félidei védelmünkkel nem lehettünk elégedettek. Az utolsó két hétben a taktikai elemek további csiszolásán lesz a hangsúly.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában