Kézilabda

2024.08.25. 16:42

Az utánpótlás is csatázott a Szabó Károly-emléktornán

A felnőttek tornájával párhuzamosan az ifjúsági és a serdülő korosztály részére is megrendezte a Szabó Károly-emléktornát a Békéscsabai Előre NKSE. A pénteken és szombaton lezajlott tornán a hazaiaknak a fiatalabbaknál jött ki jobban a lépés, akik a felnőttekhez hasonlóan a harmadik helyen zárták a tornát, az ifik a 4. helyen végeztek.

Gajdács Pál

Az ifjúságiaknál a Kisvárdai KC, a serdülőknél a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerezte meg a győztesnek járó serleget.

A torna végén a két korosztályban szereplő csapatok összeálltak egy közös képre
Fotó: Fotó: Békéscsabai Előre NKSE

Ifjúságiak. Végeredmény: 1. Kisvárdai KC, 2. PC Trade Szegedi NKE, 3. Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, 4. Békéscsabai Előre NKSE.

Különdíjasok. Legjobb kapus: Aleksandra Sarac (Kisvárdai KC). Legjobb játékos: Liubov Rosokha (Kisvárdai KC). Gólkirály: Szécsi Szintia (PC Trade Szegedi NKE). Legjobb hazai játékos: Varga Hanna.

Serdülők. Végeredmény: 1. Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, 2. PC Trade Szegedi NKE, 3. Békéscsabai Előre NKSE, 4. Kisvárdai KC.

Különdíjasok. Legjobb kapus: Farkas Nóra (PC Trade Szegedi NKKE). Legjobb játékos: Vertig Lili (Dunaújvárosi KKA). Gólkirálya: Karácsony Sára (Kisvárdai KC). Legjobb hazai játékos: Friderikusz Dia (Békéscsabai Előre NKSE).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában