Asztalitenisz

2 órája

A Csaba Fly és a Békés is szoros csatát nyert

A mezőberényi NB II.-es gárda már az előző héten letudta az asztalitenisz csapatbajnokság második körére kisorsolt játéknapját, az elmúlt hétvégén a többi viharsarki gárda is megtette ezt. A békésiek kiélezett csatát vívtak Kecskeméten és Szelei Ákos triplázásával billentették maguk felé a nyerő mérlegkart. Az NB III.-ban a szarvasi fiatalok nyerték a heti vármegyei derbit, mellettük a csabaiak gyarapodtak még két ponttal.

Verasztó Lajos

Vizsnyai Dávid hibátlan teljesítménnyel járult a csabaiak győzelméhez. Fotó: Jenei Péter

Kecskeméti Spartacus SK–Békési TEAM 8:10
NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Kecskemét. Békési győztesek: Szelei Ákos 3, Ágota Csilla 2, Balogh Ágnes Kíra 2, Szilágyi Lívia 2, és az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra páros.

ASE Orosháza–Demeter Lehel ASE 5:13
NB III., Orosháza. Győztesek: Szabó Géza 2, Bohács Béla, Farkas Izabella, és a Bohács Béla, Farkas Izabella páros, ill. Hortobágyi Bálint 4, Botos Marcell 3, Magyari Milán 3, Posgay Brunó 2, és a Botos Marcell, Hortobágyi Bálint páros.

Gyulai AK–Kováts DSE Karcag 4:14
NB III., Gyula. Gyulai győztesek: Sarkadi Árpád 2, Styr György 2.

Csaba Fly AE–Jászkun Volán SC I. 10:8
NB III., Békéscsaba. Békéscsabai győztesek: Bunda Szabolcs 4, Vizsnyai Dávid 4, Szenes Iván, és a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid páros.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában