Asztalitenisz

3 órája

Szarvasi és orosházi fölény

A lányoknál az orosháziak, a fiúknál a szarvasiak vitték a prímet a Békés Vármegyei Asztalitenisz Szövetség által Békésen megrendezett, országos ranglista pontot is adó utánpótlás versenyét.

Verasztó Lajos

A szarvasi házi döntő résztvevői, háttal Németh Endre, szemből Bakulya Tamás

A Szarvasi úti teremben az U11-es és U13-as korosztályok képviselői csatároztak a házigazda Békési TEAM segítségével hat asztal várta a fiatalokat. Külön érdekessége, és egyben üde színfoltja volt a viadalnak, hogy igen messziről is neveztek a versenyre, hiszen asztalhoz álltak a Nyírtét Asztalitenisz Egyesület fiataljai is.
A győzelemért és a ranglista pontokért komoly küzdelmeket láthattak a nézők, és a lebonyolításnak köszönhetően a lehető legtöbb mérkőzést tudták lejátszani a lelkes gyerekek. A lányoknál az ASE Orosháza játékosai bizonyultak a legjobbnak, míg a fiúknál a szarvasi Demeter Lehel ASE asztaliteniszezői emelkedtek ki a mezőnyből.

Eredmények. U11-es korcsoport. Fiú egyéni: 1. Németh Endre (Demeter Lehel ASE), 2. Kéri Kristóf (ASE Orosháza), 3. Bocz Márton (Nyírtét ASE) és Fodor Balázs (Nyírtét ASE).
U13-as korcsoport. Fiú egyéni: 1. Németh Endre (Demeter Lehel ASE), 2. Bakulya Tamás (Demeter Lehel ASE), 3. Somlyai Balázs (Békési TEAM) és Kéri Kristóf (ASE Orosháza).
Leány egyéni: 1. Vadász Réka (ASE Orosháza), 2. Rosinsky Petra (ASE Orosháza), 3. Sánta Elena (ASE Orosháza) és Szőke Anna (ASE Orosháza).
Vigasz verseny: 1. Frank Máté (Eleki ASE), 2. Bocz János (Nyírtét SE), 3. Bocz Jázmin (Nyírtét ASE) és Bocz Márton (Nyírtét ASE).
Összevont páros: 1. Sánta Elena, Vadász Réka (ASE Orosháza), 2. Bakulya Tamás, Németh Endre (Demeter Lehel ASE), 3. Bocz Jázmin, Bocz Márton (Nyírtét SE) és Frank Máté, Kéri Kristóf (Eleki ASE, ASE Orosháza).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában