Asztalitenisz

2024.09.09. 10:20

Elrajtoltak az újévi csapatbajnoki küzdelmek

A közelgő ősz egyik csalhatatlan jele, hogy az asztaliteniszezőknél is megkezdődtek a csapatbajnoki küzdelmek. A vegyes kategóriában idén két NB II.-es és négy NB III.-as alakulat képviseli Békés vármegyét, ezen felül a Békés és az Orosháza női NB I.-es együttest is indít, de ott nem olyan sűrű a menetrend.

Verasztó Lajos

A Békési TEAM együttese a tavalyival megegyező összetételben kezdte a bajnokságot

Ami az első hétvégét illeti, az NB II.-ben a békésiek nagy küzdelemben verték a Dabast Ágota Csilla és Balogh Ágnes Kíra jó játékával, az újonc berényiek viszont a tavaszról hozott lendülettel folytatták, és valósággal elgázolták a kecskemétieket. Egy osztállyal lejjebb az orosháziak és a szarvasiak is fölényes győzelemmel indítottak, utóbbiaknál  bemutatkozott a Kecskemétről kölcsönbe érkezett, korábbi válogatott kerettag, Imre Leila. A gyulaiaknak meg sem kellett izzadniuk a két pontért, mivel az aktuális ellenfelük nem állt ki ellenük.

Békési TEAM–Top Fitness Dabas 10:8

NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Ágota Csilla 3, Balogh Ágnes Kíra 3, Szelei Ákos, Szilágyi Lívia, valamint az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra, és a Szelei Ákos, Szilágyi Lívia páros.

HED-LAND Mezőberényi SE–Kecskeméti Spartacus SK 17:1

NB II., Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Csetle Zoltán 4, Lele Viktor 4, Molnár Gergely 4, Szűcs Sándor 2, Juhász Ádám, valamint a Csetle Zoltán, Lele Viktor, és a Molnár Gergely, Szűcs Sándor páros.

További eredmények: Rebelog–Mezőtúri AFC 15:3, Tápiógyörgyei ASK–Szegedi AC II. 7:11, Ceglédi VSE II.–ATSK Szeged II. 15:3.

Demeter Lehel ASE–Kováts DSE Karcag 15:3

NB III., Szarvas. Szarvasi győztesek: Magyari Milán 4, Botos Marcell 3, Hortobágyi Bálint 3, Posgay Brunó 2, Imre Leila, valamint a Botos Marcell, Posgay Brunó, és az Imre Leila, Hortobágyi Bálint páros.

Jászkun Volán SC I.–ASE Orosháza 5:13

NB III., Szolnok. Orosházi győztesek: Bohács Béla 4, Farkas Dávid 4, Szikora Gábor 3, Kéri Róbert, és a Bohács Béla, Farkas Dávid páros.

A Gyulai AK–Jászberényi ASE NB III.-as mérkőzés elmaradt. mert a vendégek nem érkeztek meg, a vétlen gyulaiak így 18:0-al kapják a mérkőzés pontjait.

Szabadnapos: Csaba Fly

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában