Tenisz

2024.09.09. 15:55

Bajnok a gyulai teniszcsapat

Megnyerték csoportjuk csatározásait a TSZSK Gyula teniszezői az OB II.-es csapatbajnokságban, így megnyílt előttük az út az osztályváltásra. Az OB I.-be jutásért osztályozót vívnak a fürdővárosiak.

Bakulya Mihály

Ami a felsőházi rájátszást illeti, hétvégéig a Bebto Team tűnt az első számú esélyesnek, amely tavasszal legyőzte a gyulaiakat, ezzel került helyzeti előnybe. A fővárosi illetőségű alakulatra két mérkőzés várt. A szombati szegedi szoros vereség arra utalt, hogy a viharsarkiak a vasárnapi rangadón visszavághatnak. Meg is tették, a sima győzelmükkel a D-jelű csoport élén végeztek és várhatják az osztályozós ellenfelet, illetve annak pontos időpontját.

Bebto Team–TSZSK Gyula 1:8
OB II.-es csapatbajnoki tenisz-mérkőzés, Budapest. Gyulai győztesek: Milos Vucskovics (1.) dr. Lovász Zoltán (2.), Barta Balázs Ödön (3.), Kincses Bence (4.), Mateja Gojkovics (5.), valamint a Belanka Ádám, Barta Balázs Ödön (1.), a dr. Lovász Zoltán, Székács Márk (2.), és a Mateja Gojkovics, Milos Vucskovics (3.) páros.
További eredmények: Gellért SE Szeged–Bebto Team 5:4, Gellért SE Szeged–MozGo SE Nagykőrös 7:2
A D csoport felsőházi rájátszása végeredménye: 1. Gyula 6 pont (23:4), 2. Gellért SE 4 (14:13), 3. Bebto Team 2 (11:16), 4. Nagykőrös 0 (6:21).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában