Labdarúgás - Vármegyei II. osztály

2 órája

Tíz emberrel mentett pontot a Csabacsűd

Egy helyi és egy csoportrangadóval zárult vasárnap a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulója. Csabacsűdön rekord néző előtt csapott össze a két szomszédvár és noha a vendégek már az elején vezetést szereztek, szünet után a hazaiak lelkes játékkal, tíz emberrel is egyenlíteni tudtak. Nagy érdeklődés mutatkozott a lőkösházi csoportrangadó után is, ahol a helyiek korai vezetése nem zavarta meg a megyerieket, akik a félidő második felében megfordították, szünet után pedig lezárták az érdemi kérdéseket.

Bakulya Mihály

Petrovics Zsolt, a csabacsűdiek kapusa küldi útjára a labdát. Fotó: Babák Zoltán

Csabacsűdi GYLSE–Békésszentandrási HMSE 1–1 (0–1) 
Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Csabacsűd, 250 néző. Vezette: Telek András.
Csabacsűd: Petrovics – Sovány, Gombár E., Horváth K. (Seres), Tofan (Gerhát), Jelen, Fügedi (Bakos), Hajdú, Hraskó, Kiss G., Kugyela. Edző: Gombár György.
Békésszentandrás: Rohony (Szabó A.) – Szebegyinszki, Olasz István, Pecznik, Csipai, Tasi N., Szécsi (Virág), Sándor (Viszkok G.), Balogh M., Tasi K., Király (Banász). Játékos-edző: Bakró Géza.
Gólszerző: Jelen (79.), ill. Tasi K. (5.). Kiállítva: Sovány (60. – második sárga lap).
Gombár György: – Lelkesedésben sikerült felmúlnunk a vendégeket, ezzel tudtunk tíz emberrel is kiegyenlíteni és bravúros pontot itthon tartani.
Bakró Géza: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Csabacsűd otthonában. Hiába birtokoltuk többet a labdát, hiába alakítottunk ki ziccereket, sajnos csak egy gólt tudtunk szerezni, ami ma kevés volt. A továbbiakban sok sikert a csabacsűdi játékosoknak!

Benka Viktor

Lőkösháza KSK–Mezőmegyer SE 1–5 (1–3)
Lőkösháza, 210 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.
Lőkösháza: Lőrinc – Komlósi, Barthalos, Szincsák (Prágai), Kovács Gy., Czernó, Bíró (Pusztai), Boros, Kollát, Barna (Horváth N.), Balázs M. Edző: Botás Attila.
Mezőmegyer: Kun – Nagy B., Benyó, Takács (Dowidat), Kecskeméti, Kurucz (Brhlik), Láza (Komódi), Séllei, Ulrich (Papp D.), Balog K., Horváth B. Edző: Lőrinczi Attila.
Gólszerző: Komlósi (8.), ill. Láza (21., 29., 84.), Takács (26.), Balog K. (89. – 11-esből).
Botás Attila:
Lőrinczi Attila: – A korán jött hazai gól szerencsére nem zavart meg minket. Még az első félidőben sikerólt fordítanunk, sőt már ekkor le is zárhattuk volna a mérkőzést. A második játékrész már gyengébb színvonalat hozott mindkét csapat részéről. Gratulálok a fiúknak a magabiztos győzelemhez!

Borsi Attila

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában