Fegyelmi határozatok

17 órája

Higiéniai hiányosságok is felmerültek

Az ügyek tekintetében választékos napja volt az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottságának (FEB). A keddi ülésnapon a megszokott fegyelmi dolgok mellett még higiéniai hiányosságok kérdésében is állást kellett foglalnia a grémiumnak.

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock

Mint az az igazgatóság által kiadott heti értesítőből kiderült, színes lapok halmozásáért ezúttal három egyesület kapott pénzbüntetést. A Lőkösháza KSK-nak 12 5000, a Békési FC-nek 18 000, míg a Jamina SE-nek 21 000 forintot kell nemes célra áldoznia.
A játékosok esetében Vőneki Laura Lillának (Előre SE U19) 2, Harmati Albertnek (Kaszaper), Tóth Tamásnak (Okány) és Nagy Dánielnek (Szabadkígyós U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést kell kihagynia, miként a sárga lap duplázása miatt a Fegyelmi Szabályzat 9. § c. 3. pontja alapján határozat hozatala nélkül eltiltott Feke Dávidnak (Dévaványa), Sovány Pálnak (Csabacsűd) és Bakó Árpád Gergőnek (Dévaványa U19).
A grémium a békéssámsoni Abonyi Andrást határozott időre tiltotta el, ennek értelmében október 22-ig nem láthatjuk viszont a pályán.
A FEB a Gádorosi LSE-t írásbeli figyelmeztetésben részesítette, amiért az ifjúsági együttese mérkőzésén nem biztosította az internet hozzáférést, egyben felhívta a sportszervezet figyelmét az öltözők tisztaságának kritériumaira és a pálya rendszabályok betartatására.
Hasonló levelet kaptak a Csorvási SK-nál is, ahol az U19-es mérkőzésen a meleg víz biztosítását nem tudták megoldani a vendégek és a játékvezetők öltözőjében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában