Kézilabda

3 órája

Az utolsó másodpercben hozta döntetlenre az Újkígyós elleni rangadót a CSIKO SE

Döntetlennel zárult a férfi kézilabda NB II.-ben a CSIKO SE Orosháza és a FISE-Újkígyós Békés vármegyei rangadó az idény 2. fordulójában. Az első győzelmükre váró orosháziak végig kiélezett, fordulatokat sem nélkülöző mérkőzésen egy másodperccel a dudaszó előtt Míg Tamás góljával mentették meg az egyik pontot. A Kondorosi KK remek játékkal megszerezte az első győzelmét, a múlt héten az Orosházát meglepetésre felülmúló Túrkevével szemben.

Gajdács Pál

Az orosházi Valaczkai Attila célozza meg az újkígyósiak kapuját

Fotó: Fotó: Zsedényi Péter

CSIKO SE Orosháza–FISE-Újkígyós 29-29 (15-14)

NB II.-es mérkőzés. Orosháza, 200 néző. V.: Bozó, Mezei.

Orosháza: Pajkó – Kiss-Horváth B. 2, Kovács M., Valaczkai 3, Pásztor Á., Pásztor M. 10 (3), Bán 2. Cserék: MAJDÁN, Pankotai (kapusok), Míg 3, NÁNÁSI 4, Héjja 2, Lovas 1, Simon, Nadicsán, Nagy G. 2. Játékos-edző: Héjja Ádám. 

Újkígyós: Kiss N. 1 – Szabó G. 3, Fekete G. 3, IVANICS 5, KÁDAS 8 (4), Balogh J. 6 (1), Harangozó 1. Csere: Kecskeméti (kapus), Mészáros, Lukács, Kocsor 2, Endrei, Bordás, Jónás. Edző: Molnár Zoltán. Kiállítások: 14 perc+Valaczkai az 54. percben kizárva, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/5.

Héjja Ádám: – Kulcsszituációkban nagyon sokat hibáztunk. A hajrában a saját kezünkben volt a sorsunk, de ziccereket hibáztunk és könnyű gólokat kaptunk, ami nem fér bele. Pozitívum, hogy a múltkori mérkőzéshez képest jobban játszottunk, jobban is akartunk, ez most egy döntetlenre volt elég. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak a mérkőzésre!

Molnár Zoltán: – Nagyon férfias küzdelem volt egy nagyon felkészült Orosháza ellen, de van bennem hiányérzet, mivel ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. 

Békéscsaba DKSE–Mezőtúri AFC 21–37 (12–18)

NB II, férfi. Békéscsaba, 100 néző. V.: Nagy L., Szekeres.

Békéscsaba: Mézes – Frisnyicz 3, Nagy E. 1, Labos, Vajna, dr. Petrovszki 5 (1), Ondos. Cs.: ANDERLIK (kapus), Kádas V. 3, Morva R., Morva T. 1, Murányi 2, Szabó B. 3, Tarkovács 3. Edző: Felföldi Gábor. A Mezőtúr legjobb dobója: Kovács T. 8. Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.

Felföldi Gábor: – A tavalyi második helyezett ellen támadásban nem találtuk meg azokat a területeket, ahonnan több gólt tudtunk volna szerezni.

Kondorosi KK–Túrkevei VSE 29–27 (14–12)

NB II, férfi. Kondoros, 70 néző. V.: Grézló, Miklós. 

Kondoros: SZTANCSIK – BRANYICZKI 10 (2), Rékasi 3, Kecskés 3, GAZSÓ 2, Papp K. 4, ISTENES L. 2. Csere: Nagy M. (kapus), Lőrinczi 2, Istenes I., Polgár T. 3, Kasnyik V., Kasnyik T. Edző: Kasnyik Viktor, Almási László. A Túrkeve legjobb dobója: Keresztes M. 10 (4). Kiállítások: 16, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/6.

Kasnyik Viktor: – Az előre megbeszélteket betartva nagyon jó egyéni teljesítményekkel győztünk. Remek csapatszellem, komoly tartás jellemzett ma bennünket. Védekezésben és támadásban is felülmúltuk ellenfelünket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában