Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.09.13. 20:34

Kapusa bravúrjai tartották versenyben a Szénást - galériával

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Békéscsaba 1912 Előre II. csapata már pénteken letudta az 5. fordulóra kisorsolt mérkőzését. A lila-fehér együttes mérsékelt helyzetkihasználással múlta felül a kapusa vezérletével remekül védekező Nagyszénást.

Bakulya Mihály

A szénásiak nagyot küzdöttek a lendületes csabai fiatalokkal

Fotó: Bencsik Ádám

Békéscsaba 1912 Előre II.–Nagyszénás SE 3–1 (1–1)

Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 30 néző. Vezette: Borók Dániel.

Békéscsaba II.: Tóth P. – Csák, Ilyés B. (Sirokmán), Bacsa, Borbély (Fazekas), Pusztai O., Rostás, Mágocsi, Marik, Babinyecz, Tóth B. (Oláh R.). Edző: Jakab Péter, Marik László.

Nagyszénás: Lévai – Tari, Kovács L. (Kókai Á.), Libor, Nagy M., Kukovecz (Kálmán), Papp M., Nagy Sz. D., Balázs, Varga T. (Janicsek), Szijjártó. Edző: Kvasznovszky József.
Gólszerző: Marik (2.), Ilyés B. (58.), Mágocsi (89.), ill. Nagy Sz. D. (26.).

Jakab Péter: – Nagyobb felelősséggel kell az ilyen mérkőzéseken játszanunk. Fontos lenne, hogy a támadóink jobb százalékkal értékesítsék a helyzeteinket, mert azzal a hátsó alakzathoz tartozó társaik dolgát is megkönnyíthetnék. Ezzel együtt hoztuk a kötelezőt, bár a remek napot kifogó szénási kapus alaposan megnehezítette a dolgunkat.

Kvasznovszky József: – A mezőnyben többnyire egyenrangú ellenfelek voltunk, de a kapu előtt határozottabb hazaiak megérdemelten nyertek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában