Röplabda

2024.09.09. 11:54

Szatmári Lilla kölcsönben Veszprémben folytatja

Szatmári Lilla kölcsönben a Veszprémi Egyetemi Sport Clubban folytatja pályafutását.

Gajdács Pál

Szatmári Lilla ideiglenesen veszprémire cseréli a békéscsabai szerelését

Fotó: BRSE

– A 22 éves feladó az elmúlt két évben, az átképzése során és utána is rengeteget fejlődött, a tavalyi szezonban NB I.-es fiókcsapatunk egyik meghatározó játékosa volt, de viszonylag késői posztváltása miatt további stabil játéklehetőségre van szüksége, hogy később az Extraligában is megállja a helyét, ebből kifolyólag olyan klubot kerestünk részére, ahol megfelelő szakmai garanciákat kapunk a játékos előrelépéséhez, illetve adottak a feltételek – olvasható a klub közösségi oldalán. – Lilla a Békéscsabán végigdolgozott alapozást követően csatlakozott az NB I.-ben szereplő VEHIR-VESC csapatához, ahol a hétvégén egy szlovákiai felkészülési tornán már be is mutatkozott. A kölcsönadási szerződés rögzíti, hogy 2025. január 31-ig visszahívhatjuk a játékost.

A feladó poszton ő és Fekete Ramóna sem rendelkezett még Extraligás tapasztalattal, így igazolta le a csabai klub a rutinos szlovák Barbora Koseková. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában