Asztalitenisz

6 órája

Megvan az első békési győzelem 

Friss asztalitenisz csapatbajnoki mérkőzések eredményei.

Verasztó Lajos

Ambrus Asztalitenisz Akadémia–Békési TEAM 6:4 

Asztalitenisz NB I.-es női mérkőzés, Soltvadkert. Békési győztesek: Szilágyi Lívia 2, Ágota Csilla, az Ágota Csilla, Szilágyi Lívia páros.

A békésiek a szombat délelőtti találkozó elején 2:0-ás előnyre tettek szert. A 17 éves Szilágyi Lívia végig remekül küzdött két mérkőzést nyert. Ágota Csilla drámai csatában minimális különbséggel bukta el a Müllerné Valics Emese elleni találkozóját, és mint később kiderült ez döntötte el a találkozó sorsát.        

asztalitenisz, csapatbajnoki, eredmények
Szilágyi Lívia remekül játszott a hétvégén – Fotó: MOATSZ

Békési TEAM–Vecsési SE 7:3

NB I., női, Soltvadkert. Békési győztesek: Szilágyi Lívia 3, Ágota Csilla 2, Bácsi Boglárka, az Ágota Csilla, Szilágyi Lívia páros. A délutáni összecsapáson Szilágyi Lívia vezérletével megérdemelten nyert a békési együttes, amely megszerezte első győzelmét az őszi idényben. A békésiek szegedi kölcsönjátékosa, az ifjúsági korú Bácsi Boglárka élete első győzelmét ünnepelte az NB I.-ben.

ASE Orosháza–Csaba Fly AE 8:10

NB III., Orosháza. Győztesek: Bohács Béla 2, Farkas Dávid 2, Fehér Zsófia 2, Szabó Géza, a Farkas Dávid, Fehér Zsófia páros, ill. Bunda Szabolcs 4, Vizsnyai Dávid 4, Szenes Iván, a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid páros. 

A korábbról elhalasztott mérkőzésen a párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban nagy küzdelemben a jól teljesítő Bunda Szabolcs, és Vizsnyai Dávid vezetésével a békéscsabai együttes szerezte meg a győzelmet a vármegyei rangadón. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában