Asztalitenisz

3 órája

Új vezetőséget választottak Orosházán

Közgyűlést tartott az Asztalitenisz Sportegyesület Orosháza. A tanácskozás alapvető feladata a lemondások következtében megüresedett helyek betöltése volt.

Verasztó Lajos

A tisztújítás során a tagok öt éves időtartamra egyhangú szavazattal választották meg az egyesület elnökének Farkas Rudolfot, elnökhelyettesnek Hajdu Ágnest, elnökségi tagoknak Berke Adriánt, dr. Bogdánffy Pétert és Elek Gyulát. Az új vezetőség köszönetét és tiszteletét fejezte ki Oravecz Nóra elnök, valamint dr. Bertók Éva és Hudák Csaba elnökségi tagok egyesületet segítő munkájáért.

asztalitenisz, vezetőség, Orosháza
Az NB I.-es női asztalitenisz-bajnokcsapat versenyeztetése az új vezetőségnél is prioritást élvez

Még egy fontos döntést hoztak a közgyűlésen, az egyesület tiszteletbeli elnökének megválasztották dr. Bertók Évát, az orosházi asztalitenisz sport élő legendáját, volt korábbi NB I.-es játékosát, aki a későbbiekben a veterán és szakmabeli versenyeken szerzett dicsőséget a klubnak, majd hosszú éveken keresztül az elnökség tagjaként segítette az eredményes működést.

Hír még az ASE Orosháza háza tájáról, hogy távozott Simon Viktor edző, a jövőben Benkő Anett irányítja a klub szakmai munkáját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában