Diákolimpia

2 órája

Két vármegyei birkózó arany

Zalaegerszegen rendezték meg a hétvégén az U10-es és U11-es korosztály Szabadfogású Országos Diákolimpiai Döntőjét, amelyen szőnyegre léptek a Békés vármegyei diákok is. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három versenyzője közül az U10-es korosztályban 32 kg-ban Rostás Marcell ezüstérmes lett.

Verasztó Lajos

A Dévaványai SE fiataljai kitettek magukért. A 10 éveseknél 35 kg-ban Czifrák Kende diákolimpiai bajnoki címet szerzett, klubtársa Goldner Ákos 54 kg-ban ezüstérmes lett, míg Székács Dominik 63 kg-ban a negyedik helyen végzett. 

Héjja Péter, az OBE versenyzője a dobogó legfelső fokán – Fotó: OBE

Az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE) versenyzői három érmet nyertek a zalai városban, köztük a 11 éves korosztályban 58 kg-ban a végig remekül teljesítő Héjja Péter állhatott fel a dobogó legfelső fokára.     

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub eredményei U10-es korosztály. 32 kg: 2. Rostás Marcell, 5. Molnár Péter. 38 kg: 5. Darabont Lehel.
A Dévaványai SE eredményei U10-es korosztály. 35 kg: 1. Czifrák Kende. 54 kg: 2. Goldner Ákos. 63 kg: 4. Székács Dominik.  
Az Orosházi Birkózó Egyesület eredményei U10-es korosztály. 29 kg: 3. Mák Szabolcs. U11-es korosztály. 46 kg: 3. Kovács Zente. 58 kg: 1. Héjja Péter. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában