Küzdősport

2 órája

Új fejezet kezdődött az eleki sportéletben

Július elején alakult meg és kezdte el a működését az Eleki Küzdősport Egyesület, amely már most, három hónap alatt óriási sikereket ért el – adta hírül Szelezsán György, Elek polgármestere.

Vincze Attila

A városvezető Facebook-oldalán arról írt, hogy több tucat sportolni vágyó, főként utánpótláskorú fiatal csatlakozott az egyesülethez, akik heti három edzéssel készülnek. Hozzátette, vannak, akik versenyekre, mások saját egészségük és kikapcsolódásuk érdekében látogatják az edzéseket.

Elek, küzdősport, sportélet
Simonka István, az Eleki Küzdősport Egyesület edzője és Szelezsán György polgármester az egyedi egyenpólóval. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán György kiemelte, örömére szolgál, hogy támogathatja az egyesület munkáját, és biztosíthatja őket a további együttműködésről. A polgármester egy kis meglepetéssel is készült, hiszen minden tagot egy egyedi egyenpólóval ajándékozott meg, amelyet Simonka Istvánnak adott át, egy az egyesület működésével kapcsolatos egyeztetést követően. A városvezető sok sikert kívánt az Eleki Küzdősport Egyesület minden tagjának, és továbbra is bízik benne, hogy Elek városában még több hasonló civil szervezet fogja gazdagítani a közösségüket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában