Labdarúgás

Tegnap, 7:21

A fegyelmi bizottság heti bűnlajstroma

Tíz játékosnak, továbbá egy edzőnek kell egy vagy több bajnoki mérkőzést kihagynia – derült ki az MLSZ Békés Vármegyei Igazgatósága legfrissebb hivatalos értesítőjéből. A fegyelmi bizottság keddi ülésén négy egyesületre szabott ki pénzbüntetést, a játékosai lapgyűjteményéhez igazodva.

Bakulya Mihály

A fegyelmi bizottság a mezőberényiek trénerét, Adamik Dávidot egy soron következő bajnoki mérkőzésen tiltotta el a kispad használatától.

Mezőberény; fegyelmi bizottság; Békéscsabai MÁV
A fegyelmi bizottság az utóbbi két hét során a csabai vasutasok és a berényiek trénerét is eltiltotta. Fotó: Kiss Zoltán

A piros lapot kapó felnőtt játékosok közül Szilágyi Erik (Zsadány) és Láza Dévald Márk (Mezőmegyer) 2-2, Ránkli Marcell (Telekgerendás) és Lenti Dávid (Battonya) 1-1 soron következő bajnoki találkozót kényszerül kihagyni.

A fegyelmi bizottság súlyos büntetése

Az utánpótláskorú labdarúgóknál Gombos Norbert (Medgyesegyháza U17) nem úszta meg ilyen olcsón, neki ugyanis 4 bajnoki mérkőzést kell kihagynia a sportszerűtlensége miatt, míg Kiss Levente Zsolt (Battonya U19) az aktuális hétvégét fogja kihagyni.

A legújabb módi szerint a Fegyelmi Szabályzat 9. § c. 3. pontja alapján határozat hozatala nélküli egy mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki a sárga cédulákat duplázó Sújtó Dávidra (Okány), Szlovák Norbertre (Mezőhegyes), Lukács Zsombor Csongorra (Füzesgyarmat), illetve Kasik Márkra (Gyomaendrődi FC).

Túlzott színes lap halmozás miatt a Gyomaendrődi FC-t 18 000, a Békéscsaba 1912 Előre II.-t és a Kondorosi TE-t egyaránt 15 000, míg a Tótkomlósi TC-t 12 500 forint pénzbüntetésre kötelezték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában